Kozmetična oprema Imprim – garancija za uspeh

Sodoben kozmetični studio ali kozmetični center potrebuje za zadovoljstvo strank in s tem tudi uspeh na vse bolj konkurenčnem trgu več kot zgolj prijetne ter udobne prostore. Da bi sledil trendom in povpraševanju, mora poskrbeti predvsem za visoko kakovost storitev, ki jo je mogoče doseči s kombinacijo strokovno usposobljenih zaposlenih ter kakovostne kozmetične opreme.

Kozmetična oprema Imprim

Podjetje Imprim nudi visoko kakovostno kozmetično opremo.

Pri nas se z njeno ponudbo že vrsto let ukvarja podjetje Imprim, ki zagotavlja tako najsodobnejšo tehnologijo kot vse drobne potrebščine in potrošni material, brez katerega pri delu v kozmetični panogi enostavno ne gre.

Kozmetična oprema za najbolj zahtevne

Želja po lepoti in mladosti ni bila še nikoli tako jasno izražena kot prav v sodobnem času. S telesnim videzom povezujemo tako zdravje kot uspeh v zasebnem in tudi poslovnem življenju, zato so kozmetične storitve vse bolj iskane. Da bi bile te tudi uspešne, pa se je potrebno posluževati sodobnih naprav in proizvodov, ki omogočajo najvišjo učinkovitost tretmajev.

Oprema za frizerski salon

Na voljo vam je tudi sodobna oprema za frizerski salon.

Kozmetična oprema, ki jo nudi specializirano podjetje Imprim, zagotavlja prav vse, kar potrebuje sodoben salon. Pri njih poskrbijo tako za urejenost prostora in njegov estetski učinek kot tudi za aparate in pripomočke, namenjene negi obraza, telesa, manikuri in pedikuri, ter tudi frizerskim storitvam. Razmišljate o razširitvi ponudbe na podlagi najnovejših spoznanj in tehnologij na področju kozmetike? Kozmetična oprema Imprim bo poskrbela tudi za najbolj zahtevne stranke, saj vam zagotavlja aparate, ki predstavljajo vrhunec sodobne nega, s tem pa vam bo omogočila, da ste korak pred konkurenco – vedno boste lahko ponudili najbolj napredne terapije.

Sodobna kozmetična oprema terja tudi sodobno znanje

Pedikerski stolTako kot na vseh drugih področjih, nam tudi v kozmetični dejavnosti sodobne naprave ne morejo zadostiti, če nimamo za njihovo uporabo dovolj znanja in pri delu z njimi dovolj izkušenj. Imprim se kot ponudnik lahko pohvali z dejstvom, da je večina kozmetične opreme na ogled v njihovem demo salonu v Mariboru, kjer vam je omogočen tudi praktičen preizkus večine naprav. Tako se lahko pred nakupom ali najemom dobro seznanite z uporabo naprav ter njihovimi učinki, pri čemer so vam v pomoč tudi s strokovnim svetovanjem.

Z obiskom in preizkusom pa se boste najbolje prepričali tudi v njihov moto: Privoščite svojim strankam, kar bi privoščili sebi.

Ugodni pogoji poslovanja

Kakovostna kozmetična oprema terja tudi primerno financiranje. Imprim vam za svojo visoko kakovostno ponudbo zagotavlja najnižje cene ter vam hkrati nudi tudi obročno odplačevanje, nekatere aparate pa lahko pri njih tudi najamete. Dodaten bonus je, da vam je za vso njihovo kozmetično opremo zagotovljen hiter servis, za potrošni material pa vam je na voljo hitra dostava. To pomeni, da vam kozmetična oprema in materiali ne bodo povzročali nobenih skrbi ter da se boste lahko povsem v miru posvetili svojim strankam ter njihovemu zadovoljstvu.