Lasni podaljški po clip on sistemu

Gotovo ni ženske, ki ne bi sanjala o čudovitih dolgih laseh. Včasih je bilo to odvisno predvsem od narave oziroma od dobrih genov, že kar nekaj desetletij pa so nam za to na voljo najrazličnejši lepotni triki. Naše babice so se večinoma odločale za lasne vložke, s katerimi so lahko prišle do bolj bogate grive na temenu, pred dvema desetletjema pa so se pričeli pojavljati tako imenovani lasni podaljški. V mnogih frizerskih salonih so jih izdelovali sami, zato so jih ženske uporabljale zgolj ob posebnih priložnostih, na primer ob porokah. Nato pa je prišlo do masovne proizvodnje lasnih podaljškov iz umetnih materialov. Prve so po njih posegle tuje zvezdnice, kakšnih 15 let nazaj pa so se lasni podaljški pričeli pojavljati tudi v frizerskih salonih pri nas.

Clip on lasni podaljšek

Prvi lasni podaljški, ki so bili na voljo v Sloveniji, so bili bolj kot ne namenjeni tistim, ki so si lahko privoščili za celotno frizuro odšteti skoraj celo mesečno plačo. Ja, zanje so se odločale predvsem ženske, ki jim je bil videz pomemben zaradi njihovega posla. A na srečo se je spremenilo tudi to. Masovna proizvodnja je poskrbela, da je tudi cena lasnih podaljškov precej padla, tako da si jih danes lahko privošči tako rekoč vsakdo.

In kakšni lasni podaljški so najpogostejši?

Lasni podaljšek OxYZelo veliko deklet in žensk se odloči za tako imenovane clip on podaljške, ki so najbolj enostavni za namestitev in si jih lahko s pomočjo kakšne prijateljice nadenete tudi doma. Gre za kakovostne umetne lase, ki se pritrjujejo s posebnimi zaponkami. Pritrjevanje pričnemo na spodnjem delu zatilja in nadaljujemo proti kroni glave, za to pa potrebujemo zgolj glavnik in nekaj laka za lase. Ker so sponke obdelane tako, da ne drsijo, jih lahko nosimo popolnoma brez skrbi, da bi se podaljški sneli, kar lahko zagotovi tudi veliko število uporabnic, ki se za tako imenovane podaljške na špangicah ali clip on podaljške odločijo na primer za maturantski ples ali poroko. Tudi vzdrževanje clip on podaljškov je enostavno. Za več informacij o clip on podaljških in njihovi namestitvi klikni tukaj.

Prav tako je veliko povpraševanja po podaljških, ki se pritrjujejo na druge, zahtevnejše načine. Teh si večinoma ne moremo namestiti kar mimogrede in je tako za namestitev kot za vzdrževanje potreben obisk frizerskega salona. Ti podaljški so namenjeni dolgotrajnejšemu nošenju oziroma vsakdanji uporabi – ko jih namestimo, se na primer zgolj vsaka dva meseca oglasimo v salonu, kjer jih znova dvignejo bliže k rastišču naših las.