Kuhinja Nolte – v koraku s trendi

Kuhinja je prav gotovo eden izmed najpomembnejših prostorov v vašem domu. Zato je izbor funkcionalnih elementov kuhinje izrednega pomena. Pri izbiri ustrezne kuhinje pa si zagotovo vsak želi tudi to, da bo njegova kuhinja v koraku s trendom. To vam omogočajo kuhinje Nolte, ki se ponašajo z ergonomskim dizajnom, lepim videzom ter vrhunsko kakovostjo po razumni ceni.

Kuhinja Nolte Soft Lack 76A

Estetsko dovršena kuhinja Nolte Soft Lack 76A v dimenziji 265 x 305 cm.

Nolte kuhinje so že več kot 50 let sinonim za visoko kakovost in moderen dizajn. Podjetje Nolte Küchen je bilo ustanovljeno leta 1958, sedež pa ima v Lohne, Melle. Pohvalijo se lahko s tem, da so tretji največji proizvajalec kuhinj v Nemčiji. Svoje kuhinje izvažajo kar v 40 različnih držav na svetu. To so kuhinje, ki jih odlikuje visok standard kakovosti, dizajna, inovativnosti in funkcionalnosti.

Kuhinje Nolte nudijo vse, kar si kupec lahko poželi

Poleg velike in pestre palete barv in materialov so kuhinje razdeljene tudi na 8 cenovnih razredov. Cilj podjetja je seveda ta, da vsako leto še povišajo svoje standarde, zato neprestano razvijajo novosti, ki imajo nove in nove kakovostne prednosti. Različne variacije lahko tako pristojijo prav vsakemu žepu, tudi vašemu. Kuhinja Nolte bo prav gotovo po meri vašemu prostoru in življenjskemu stilu.

Kako izgledajo kuhinje Nolte, si lahko ogledate na naslednji povezavi:

Razstavljene pa lahko poiščete tudi v podjetju Il Ambienti. Obiščite njihov prodajni salon, preglejte pestro ponudbo kuhinj in izberite svojo. Prepričani smo, da vas bodo kuhinje očarale s svojim trendovskim in modernim videzom. V skladu z nemško kakovostjo in s svojim sloganom »vedno boljši« vam v podjetju Nolte Küchen zagotavljajo trajnost, enostavno uporabo in inovativnost.

  • Kuhinja Nolte Glas Tech Satin

Cilj podjetja je omogočiti prav vsem kupcem, da se prepričajo v kakovost, ki jo nudijo kuhinje Nolte, ter doživijo vse prednosti moderne tehnologije in enostavnega dizajna. Les in drugi materiali, enobarvne ali večbarvne kombinacije, mat ali sijaj – prav vsak kupec ima svojo idejo, kako naj bi njegova trendovska kuhinja izgledala. Čeprav imajo vse Nolte kuhinje vrhunsko kakovost, je odločitev samo v vaših rokah.

Širok razpon kuhinj, od stilskih in klasičnih pa do modernih z ravnimi linijami, vse to vam nudi podjetje Nolte Küchen. Čeprav so stili kuhinj različni, imajo prav vsi nekatere skupne značilnosti. To pa so med drugim tudi ergonomski dizajn, večletna garancija in vrhunska kakovost po sprejemljivi ceni. Kuhinje Nolte so brez dvoma sinonim za nemško kakovost, nudijo pa nešteto možnosti za postavitev. Za to pregovorno kakovost jamči več 100 strokovnjakov, ki kuhinje nenehno izpopolnjujejo – vse z namenom, da bodo še bolje ustregli svojim strankam. Dovolite jim, da ustrežejo tudi vam. Izberite kuhinjo Nolte!