Kaj so samokopirni seti in kje jih naročiti?

Čeprav se je v zadnjih letih svetovni splet zakoreninil v vse pore našega življenja, pa še vedno na določenih področjih ostajamo nekoliko bolj »analogni«. Prav tako še vedno potrebujemo določene papirnate obrazce, fizične račune, naloge, naročilnice in podobno.

Samokopirni seti

V podjetništvu so potrebni mnogi dokumenti, med drugim tudi samokopirni seti.

Sem poleg spadajo tudi samokopirni seti, ki se uporabljajo za različne namene. Gre za tako imenovane dvojnike ali sete, pri katerih se ročno napisana vsebina na obrazcu samodejno kopira še na obrazec pod njim. Tako imamo na voljo original in dvojnik, pri čemer gre eden v roke stranki, drugi pa ostane podjetju za vodenje poslovnih knjig.

Papir bo preživel

Kljub temu, da papirnatim dokumentom in knjigam že nekaj časa napovedujejo odhod v pozabo, pa se to najverjetneje ne bo zgodilo nikoli. Čar knjige je v tem, da jo primeš v roko, jo povonjaš, odložiš na polico, jo občuduješ. Če smo za hip postali romantični, pa se vseeno vrnimo nazaj k samokopirnim setom.

Tudi ti bodo preživeli in bodo potrebni še naprej, saj gre za sete računov, dobavnic, prevoznic in podobno, kar pa podjetja še vedno potrebujejo v fizični obliki. Prav zato vam bo dobrodošla informacija, da v podjetju S-GRAF d.o.o. nudijo tisk setov A4, pa tudi A5 2-listnih setov.

Kakovost in cena

Ljudje smo vajeni široke ponudbe, konkurence in zato tudi različnih cen. Prav slednje navadno najmočneje vplivajo na to, kje se bomo odločili za določen nakup. A kadar govorimo o ceni, nikakor ne smemo zanemariti niti kakovosti. Pa naj gre za nakup hrane, avtomobila ali pa zgolj naročilo enostavnih samokopirnih setov.

Samokopirni set

Pri podjetju S-GRAF lahko naročite samokopirni set v velikosti A4 ali A5.

Na tem mestu velja pretehtati, kaj dobimo za svoj denar, saj je velikega pomena, da je tisk kakovosten in izdelek nato tudi nudi tisto, za kar je namenjen. Ne pozabite tudi na prilagodljivost pri oblikovanju in možnosti upoštevanja lastnih želja. Vsekakor pa boste poskrbeli za to, da bodo seti nosili podobo vašega podjetja.

Promocija na vsakem koraku

Dobro se zavedamo, kaj pomeni prepoznavnost podjetja in promocija na trgu, na katerem podjetje nastopa. Še bolj je to opazno v branžah, kjer se nahaja veliko konkurence. Danes že vsi znajo in vedo veliko reči, zato tudi marketing ni več tujka, ko beseda nanese nanj.

Težko je reči, da boste s samokopirnimi seti naredili nov posel, vsekakor pa boste stranki na ta način v roke (poleg računa) potisnili tudi svoje kontaktne podatke. A pri omenjenih setih ne gre zgolj za račune. Uporabljamo jih lahko še na veliko različnih načinov.

Kje vse se uporabljajo samokopirni seti?

Ko pomislimo na samokopirne sete, vedno pomislimo na blagajniške prejemke, račune za ročno pisanje, različna potrdila ali pa denimo zapisnike iz servisnih delavnic. Nekatera podjetja na ta način vodijo prijave na dopuste svojih zaposlenih in različna potrdila o skladiščnih prevzemih ter podobno.

Ne pozabimo na potne naloge. V službenih vozilih se vedno nahajajo samokopirni seti, v katere se vpisuje posamezne poti in kilometre. Gre za dokument, ki mora biti vedno na razpolago v primeru, da takšno vozilo ustavi policija. Naročite svoje samokopirne sete v količinah, ki jih potrebujete, in po najboljših cenah.