Smola z mojim jeklenim konjičkom

Zakaj se takšne stvari vedno dogajajo meni? Spet sem ostala brez enega pokrova platišča na svojem avtomobilu. Vem, da to ni nič takega, ampak mene grozno moti. V zadnjih nekaj letih sem jih izgubila že kar nekaj. A ne le na svojem avtomobilu, tudi na drugih, sposojenih avtomobilih. Le kako mi to uspeva? Če vas zanima, ne vozim ravno po robnikih ali po luknjastih cestah. Ampak zdaj ni druge izbire, kot da ponovno poiščem trgovino s pokrovi platišč.

Pokrov platišča

Ne morem verjeti, da mi je z vozila že četrtič odletel pokrov platišča.

Ker redno skrbim za svoj jekleni konjiček, me manjkajoč pokrov še kako moti. Moj avtomobil je vedno očiščen, tako zunaj kot znotraj. Poskrbim, da so praske vsako leto spolirane ali popravljene. A vedno znova mojemu avtomobilu zmanjka kakšen pokrov platišča. Res prav neverjetno.

Okrasni pokrovi platišč v črni ali srebrni barvi

Če imate na avtomobilu železna oziroma jeklena platišča, ste prav gotovo že kdaj morali kupiti okrasne pokrove platišč. Običajno sem na najbližji bencinski servis ponje poslala moža, a v zadnjih letih jih naročujem kar prek spleta. V spletnih trgovinah je običajno več izbire. Paziti je potrebno le na pravilne velikosti, potem pa lahko izbiram med srebrno in črno bravo ter različnimi oblikami.

Okrasni pokrovi platišč

Nekega večera sem doma potarnala nad ponovno izgubo enega pokrova. Res se mi pogosto to dogaja. Prepričana sem, da več kot drugim ljudem. Očitno imam pač ravno takšno smolo, ali pa sem samo tako občutljiva na te zadeve. Z možem sva se dogovorila, da bom ob naslednjem nakupu avtomobila prav gotovo izbrala takšnega z aluminijastimi platišči. Tako bodo pokrovi platišč le spomin na preteklost.

Nakup novega avtomobila

Kar se je zgodilo pred kratkim, je bilo še precej huje. Moj stari jekleni konjiček je spustil svojo dušo na avtocesti. Ker bi bilo popravilo izjemno drago, sem se odločila za nakup novega vozila. Seveda ni bila enostavna odločitev. Na nakup novega avtomobila namreč nisem bila pripravljena. A ker avtomobil nujno potrebujem, sem pač morala pohiteti z izbiro. Kot ste verjetno že ugotovili, so bila eden od kriterijev prav aluminijasta platišča.

Pokrovi za platišča

Izbrala sem čudovit nov avto z aluminijastimi platišči. Pokrovi platišč se tako nikoli več ne bodo znašli na mojem seznamu nakupov. No, vsaj moralo bi biti tako!

Prispevek nam je poslala: Vesna R. iz Ljubljane