Ste že poskrbeli za zaščito telefona?

Varnost mobilnega telefona je skrb vsakega lastnika te dragocene naprave. Zanje zapravljamo na stotine evrov, včasih celo več kot zaslužimo na mesec, zato bi bilo skrajno neodgovorno, če jih ne bi za minimalen dodaten strošek ustrezno zaščitili.

Zaščita telefona

Cene telefonov so danes izjemno visoke, zato jih velja ustrezno zaščititi.

Z ovitki za telefon vsekakor poskrbimo za precej večjo varnost mobilnega telefona. Nenadoma bodo pozabljene praske in vdrtine na ohišju, morebiten padec iz žepa ali z mize pa bo zagotovo precej manjkrat usoden za napravico, ki jo s seboj nosimo praktično v vsakem trenutku.

Ovitki za telefon so dobra naložba

Ovitki za telefon, ki jih danes najdemo na trgu, se pojavljajo v najrazličnejših barvah in materialih. So idealni za sprostitev naših kreativnih zamisli, lahko jih potiskamo na različne načine ali pa celo uporabimo njihovo površino za promocijo svojega podjetja, storitve ali osebnega prepričanja.

Potiskani ovitki za telefon Huawei Mate 10

Ker v najrazličnejših verzijah obstajajo že v osnovi, pa bo skoraj nemogoče, da v množici ne bi našli kakšnega po svojem okusu. Prav tako skorajda ni mogoče, da ne bi našli ovitka za svojo znamko in model mobilnega telefona.

Če zaščitnega ovitka oziroma etuija za telefon še nimate, vam toplo priporočamo, da se zanj odločite in poškodbam zaradi udarcev in prask rečete adijo!

Boljši oprijem za boljši občutek

Še posebej zadnji modeli mobilnih telefonov so vse pogosteje narejeni iz kovinskega ohišja. To je seveda videti precej bolj elegantno, a je hkrati tudi občutljivo na udarce, in kar ni nepomembno, rado polzi iz roke. Kvalitetni ovitki za telefon so danes narejeni iz materialov, ki poskrbijo za to, da je občutek v roki precej boljši.

Ovitek za telefon Hidden Card

Telefon ob uporabi ne drsi iz dlani, zato je strah, da bi vam padel po tleh, odveč. Pomembno je, da se pred nakupom ovitka prepričate, da je zagotovo izdelan za znamko in model vašega mobilnega telefona. Tako kasneje ne boste imeli nobenih težav pri sami uporabi, saj bodo dostopne vse potrebne reže za kartice, polnilec in stranske gumbe telefona.