Darila za valentinovo nekoliko drugače

Ste že opazili šaljiva darila, ki so, prej kot izkazovanju ljubezni, namenjena privabljanju smeha in zabavi?

Darila za valentinovo

Že veste, kaj boste ljubljeni osebi podarili za valentinovo?

Če ima vaš partner rad humor in šaljivega darila ne bo vzel kot žalitev, vam predstavljamo možnosti, da mu na valentinovo narišete nasmeh na obraz.

Spodnje perilo, ki ga ne bo maral/a

Na spletu kroži pestra ponudba šaljivih spodnjic z raznovrstnimi napisi, ki jih lahko uporabite za popestritev noči. Zagotovo ne bodo uporabljene za obisk zdravnika ali za službo, bo pa prav hitro nastala potreba po slačenju le teh, kar je prej dobro kot slabo.

Napihljiva žena/mož

V času ur, ki jih preživite zdoma, lahko vaši boljši polovici zagotovite, da ji medtem ne bo dolgčas. Napihljiva žena ali mož bo ponudil vse, kar bi sicer nudili vi – razen kuhanja in denarja.

Pena za britje z vonjem slanine

Ja, prav ste prebrali. Na spletu lahko kupite peno za britje z vonjem po slanini ali kakšni drugi kulinarični specialiteti. Zveni zanimivo? Morda najdete peno z vonjem po čevapčičih ali staranem siru.

Pena za britje

Svojega dragega lahko presenetite s peno za britje z vonjem.

Takšno darilo bo zagotovo na plan izvabilo salve smeha, posebej če najdete vonj po hrani, ki je vaši boljši polovici še posebej všeč.

Hudomušne voščilnice ali knjiga

V trgovinah najdete pester nabor čestitk s smešnimi voščili in knjig z zabavno vsebino. Če imate  dovolj idej, pa se lahko izdelave voščilnice lotite kar sami doma.
Zmenek na slepo

Povabite vašo boljšo polovico na zmenek na slepo. V sobi pred tem odstranite vse morebitne nevarne predmete, pripravite enostavno večerjo, ki jo bosta zmogla pojesti v temi in se oblecite v najbolj smešna oblačila, kar jih imate v omari. Velja le eno pravilo – v sobi je popolna tema. Možnosti in idej za dodatno zabavo je veliko – z nekaj premisleka lahko ustvarite nepozabno dogodivščino. Iz tega zabavnega zmenka lahko nastanejo razne smešne situacije, ki vaju bodo zbližale in se jih bosta še dolgo spominjala.

Oglejte si darila za valentinovo na goriladarila.si!