Torbice za moške? Seveda, zakaj ne!

Zagotovo torbice večina med vami najprej poveže s predstavnicami nežnejšega spola, a na ulici in morda še kje vse pogosteje videvate moške, ki imajo pri sebi elegantne in nadvse uporabne torbice. K temu jih je privedlo spoznanje, da je pri roki dobro imeti koristen pripomoček, v katerega tudi moški lahko spravijo denarnico, dokumente, telefon in druge sodobno zasnovane naprave, ki bi jih sicer težko nosili s seboj.

Torbice za moške

Zaradi praktičnosti so torbice za moške danes nekaj povsem vsakdanjega.

Moške torbice tako ne služijo le kot modni dodatek, temveč predvsem temu, da uporabniki vanje spravijo vse svoje pripomočke, ki jih na učinkovit način zaščitijo pred zunanjimi dejavniki. Trg tako ne ponuja samo pestre in barvite ponudne torbic za ženske, temveč tudi uporabne in estetsko dovršene torbice za moške. Takšne so vam na voljo tudi v priljubljeni spletni prodajalni Bag.si. Predstavljamo vam le nekaj moških torbic iz njihove ponudbe.

1. Naramna torbica Carrera Jeans Green

Moški najraje posegajo po naramnih torbicah, zato vam najprej predstavljamo naramno torbico Carrera Jeans Green. Ima viden logotip in sodi v skupino čezramnih torbic.

Moška torbica Carrera Jeans Green

Narejena je iz vrhunskega usnja, zapira se na zadrgo. Torbica vključuje nastavljiv pas za ramo. Njena notranjost je oblazinjena, v njej pa se nahajajo trije žepi.

2. Moška torbica Emporio Armani Nero

Torbica Emporio Armani je narejena iz kakovostnega poliestra. Zapira se na zadrgo. Vključuje tri notranje žepe in prav tako sodi v skupino čezramnih moških torbic.

Moška torbica Emporio Armani Nero

Njene dimezije znašajo 26,5 x 29 x 6,5 cm. Je športno elegantnega videza in je primerna zlasti za moške mlajše generacije.

3. Vodoodporna športna torbica Floless

Nekateri uporabniki torbic raje prisegajo na manjše dimenzije, kot je torbica Floless – 12 x 17 x 5 cm. Namenjena je zlasti tistim, ki v času športne aktivnosti pri sebi želijo imeti prostor, v katerega bodo spravili vsaj svoj pametni telefon, denarnico, ključe in podobno.

Vodoodporna moška torbica Floless

Športna torbica Floless je vodoodporna, kar je za športnike izjemno pomembno. Je lahka – tehta zgolj 200 g – ter zlasti primerna za potovanja, prosti čas in šport. Narejena je iz poliestra ter se zapira na zadrgo.

4. Športna torbica Arrow

Med popularnejšimi torbicami iz spletne prodajalne Bag.si je prav tako torbica Arrow, ki je namenjena zlasti športnikom pa tudi tistim, ki radi potujejo ter brezskrbno uživajo svoj prosti čas.

Moška športna torbica Arrow

Dimenzije torbice Arrow so 17 x 17 x 5 cm. Narejena je iz poliestra, zapira se na zadrgo in ima prav tako le 200 g, kar pomeni, da je med nošenjem skorajda ne boste zaznali.

5. Kompaktna torbica za prosti čas Hangy

Moške torbice, kot je Hangy, so zlasti namenjene za prosti čas in potovanja. Torbica je narejena iz kakovostnega platna in je izjemno priročno zasnovana, saj vključuje ločene notranje prostore.

Kompaktna moška torbica Hangy

Zapira se na zadrgo, njena teža znaša 600 g in je ravno pravšnje velikosti, da boste vanjo spravili telefon in druge pametne naprave. Ima tudi priročen manjši žep na zunanji strani.

Če torej iščete moško torbico iz kakovostnih materialov in hkrati zasnovano po zadnjih modnih trendih, vam je veliko izbire na voljo v spletni prodajalni Bag.si. Nekaj torbic smo vam predstavili v prispevku, preostale pa si lahko ogledate še sami.