Praznovanje rojstnega dne v Ljubljani

Stanujete v prestolnici in razmišljate o tem, kako in kje praznovati rojstni dan? Marsikomu bi se zdelo takšno razmišljanje nenavadno, saj Ljubljana nenazadnje tako za otroke kot za odrasle ponuja veliko več zabave kot manjša mesta ali podeželje, pa vendar ni za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani nič lažje poskrbeti.

Rojstni dan v Ljubljani

Ne veste, kje v Ljubljani bi praznovali rojstni dan?

Poiskati je potrebno prostor, ki je namenjen praznovanju, ki nudi dovolj aktivnosti, kjer poskrbijo za primerno prehrano in nenazadnje tudi za animacijo ter torto za rojstni dan.

Praznovanje za otroke, mladostnike in odrasle

Če želite svoje prijatelje nekoliko pogostiti, še več pa vam je do tega, da se prijetno družite, potem morate poiskati lokacijo, ki ponuja obilo zabave ob glasbi in aktivnostih. Ena od zadnjih let najbolj priljubljenih možnosti, ki zagotavlja tako zadovoljstvo otrok in mladostnikov kot tudi mladih odraslih, je prav gotovo bowling. Za cenovno ugodno praznovanje rojstnega dne zagotovo ni ničesar bolj zanimivega, saj je lučanje krogel proti kegljem izjemno zabavno za mlade in manj mlade, ob igri pa je vedno tudi dovolj časa za klepet in zabavo, pa tudi za prigrizke.

Bowling Ljubljana

Bowling nudi obilo zabave za mlade in tudi malo starejše.

Za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani vam je na voljo nekaj različnih lokacij za bowling, marsikomu pa je najbolj pri srcu Bowling center Spider v Tivoliju. Gre za nekoliko manjši bowling center, ki je umaknjen od intenzivnega nočnega dogajanja, tako da je tam tudi zvečer prijetno za vse generacije, otroci pa lahko čez dan najprej praznujejo na bowlingu, potem pa se seveda družijo še v Tivoliju in tako povsem aktivno preživijo dan. Prav zato je BC Spider za marsikoga najboljši bowling v Ljubljani in svoje otroke ne želi peljati nikamor drugam.

Kaj vam nudi praznovanje na bowlingu?

Bowling SpiderTako kot za vsako drugo praznovanje rojstnega dne v Ljubljani se tudi tu dogovorite za zakup steze za izbrani čas, sicer pa vam priskrbijo tudi animatorja za otroke, če je slavljenec mlajši. Mladostniki ob igri najraje pojedo kakšno pico ali mehiške prigrizke, seveda pa ne sme manjkati dovolj pijače. Ker je glasba nujna za zabavo, tudi brez nje ne gre.

Kaj pa torta? Če bo praznovanje rojstnega dne namenjeno vašemu najmlajšemu, si lahko pri njih izberete torto po vaših željah in z dekoracijo, ki bo otroka navdušila. Za nekoliko večje pa vemo, da največ štejejo zabava, druženje in igra s kančkom tekmovalnosti. Vse to prinaša dobro voljo, ki je najpomembnejša za prijetno praznovanje.

Še vedno iščete popoln prostor za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani? Pridite na bowling v Tivoli!