Ženski čevlji za prosti čas

Prosti čas je za vsakega človeka zagotovo izrednega pomena. To je čas, ki ga imamo samo zase. Takrat lahko beremo, se ukvarjamo z različnimi hobiji, gremo na sprehod ali se ukvarjamo s takšnimi in drugačnimi športi. Slednje pa zahteva primerno obutev za prosti čas, ki še kako vpliva na to, kako dobro se bomo pri različnih aktivnostih počutili.

Ženski čevlji za prosti čas

Obutev za prosti čas mora biti kar se da udobna.

Potrebujete novo kakovostno in udobno obutev za prosti čas tudi vi? Odvisno od tega, kaj boste počeli, so vam na voljo različne vrste obutve. Vse je seveda odvisno tudi od letnega časa. Za izbiro primernih čevljev si morate zato vzeti dovolj časa in izbrati tiste, ki vam bodo najbolj ustrezali.

Pri obutvi za prosti čas je seveda pomembno še to, iz kakšnega materiala je izdelana. Materiali morajo biti prijetni, koži morajo dopuščati dihanje, odvajati morajo vlago. Če izbirate zimsko obutev za prosti čas, je potrebno upoštevati še to, da so čevlji izdelani iz toplih in prijetnih materialov, ki ne bodo prepuščali mraza ali vlage.

Različne vrste obutve za prosti čas

Med obutvijo za prosti čas lahko najdemo obutev za dvoranske športe, kot so na primer čevlji za skupinsko vadbo ali fitnes, potem so tu posebni čevlji za kolesarjenje, za tek ali za pohod v gore. Seveda ne manjkajo čevlji, ki jih lahko nosite, ko se odpravite po vsakdanjih opravkih ali na sprehod.

Prav tako ne smemo pozabiti na različne natikače, japonke, Crocse in podobno obutev, ki je primerna za nošenje v toplih poletnih dneh. Na voljo so zelo različni modeli: običajno ne gre za elegantne modele, temveč za športne čevlje, katerih glavni namen je, da so udobni.

  • Obutev Brooks Adrenaline GTS 18

Vsi modeli, ki jih vidite v zgornji galeriji, so na voljo v trgovini Extreme Vital. Celotno ponudbo pa si lahko ogledate v njihovi spletni trgovini na povezavi:

Ženske pa v zadnjih letih vse pogosteje nosijo superge, saj so prav zares udobni ženski čevlji in predstavljajo priljubljeno obutev za prosti čas. So pravi kultni kos, ki ga mora v garderobni omari imeti vsaka predstavnica nežnejšega spola. Čeprav so superge namenjene predvsem aktivnostim v prostem času, jih lahko nosimo tudi k malo bolj elegantnim oblačilom.

Nekaj posebnega so superge z visoko peto, ki jih lahko učinkovito kombiniramo v kombinaciji s športno-elegantnimi oblačili. Kot nalašč so za vse ljubiteljice pet, saj so zelo udobne, hoja v njih pa ne povzroča nobenih težav.

In še nasvet za konec

Čevljev za prosti čas nikar ne kupujte zato, ker so vam všeč in ste se v njih dobesedno zaljubili. Veliko bolj pomembno je dejstvo, da so čevlji zares udobni, saj boste v njih preživeli več ur.

Pred nakupom se v čevljih sprehodite po trgovini. Če se vam sezuvajo ali vas tiščijo, potem zagotovo niso pravi za vas. Preizkusite različne številke, v kolikor pa vam nobena ne bo ustrezala, misel na izbrani model opustite.