Vodovodni sistemi brez skritih spojev – prednosti

Vodovod je ena tistih instalacij, s katero se investitor pri gradnji novega doma ne ukvarja kaj prida. Projektant naredi vse načrte, bodoči stanovalci pa so večinoma vpleteni le toliko, da povedo, ali želijo v prhi klasično pipo z ročko iz stene ali morda dežno prho, kjer voda prijetno prši s stropa.

Vodovodni sistem Thermotech

Thermotech – strokovnjaki na področju vodovodnih sistemov.

Vendar pa vodovod omogoča veliko več izbire, na katero bi morali opozoriti tako projektanti kot izvajalci vodovodnih inštalacij. Za sodobne stavbe se tako na primer nič več ne odločamo za klasično vodovodno napeljavo, ki lahko povzroča tudi mnogo težav (ki se večinoma pojavijo z leti in zahtevajo prenovo), temveč lahko izberemo vodovod brez skritih spojev.

Sodobne Thermotech rešitve za vodovod

Podjetje Thermotech se je hitro uveljavilo na področju instalacij vodovoda, saj nastopa z inovativnimi rešitvami, ki so priročne za vsakega investitorja. Ponuja sisteme, ki so že v naprej pripravljeni, na primer tovarniško predsestavljene omarice, v katerih so razdelilci tako za talno ogrevanje kot za sanitarno vodo. To pomeni, da je izvedba instalacije izjemno preprosta – nenazadnje niti ni nujno, da zanjo poskrbi profesionalec, temveč se lahko dela loti tudi investitor sam (če ima smisel oziroma voljo za tovrstno delo).

Vodovodni sistem Thermotech brez skritih spojev

Montaža je torej enostavna, še bolje pa je, da vodovodni sistemi Thermotech brez skritih spojev zagotavljajo dolgoročno kakovost. Nobenega strahu ni, da bi se v sistemu pojavilo izpuščanje zaradi težave s stikom oziroma kolenom, ki se nahaja nekje pod estrihom. Vodovod brez skritih spojev omogoča, da se vse cevi vlečejo od omarice, kjer je predpripravljen razdelilni sistem, do odjemnega mesta.

Rešitev, ki promovira ekološko uporabo sanitarne vode

Thermotech ne omogoča zgolj tega, da je vodovod povsem enostavno instalirati, temveč vam nudi tudi možnost, da naredite svoj dom bolj ekološko sprejemljiv. Vodovodne omarice namreč omogočajo veliko mero prilagodljivosti, tako imate lahko v njih poleg razvodov za hladno in ogrevano vodo tudi razvod za deževnico. To lahko koristite za sanitarno vodo in tako varčujete s porabo pitne vode, hkrati pa seveda tudi prihranite pri svojih računih.

Vas zanima več? Poglejte na spletno stran podjetja Varme!