Kemični svinčniki kot učinkovito promocijsko darilo

Čeprav danes poznamo ogromno načinov za spodbujanje marketinga, lahko mirno napišemo, da so promocijska darila še vedno eno izmed najbolj učinkovitih marketinških orodij. Njihov namen ni toliko v osrečevanju obdarovanca, ampak služijo predvsem pri trženju, saj morajo učinkovito pospeševati prodajo. Najboljše od vsega pa je to, da za promocijska darila ni potrebno odšteti celega kupa denarja, saj so lahko čisto poceni. Pri tem naj omenimo različne obeske za ključe, USB ključke, čepice, seveda pa so na voljo tudi kemični svinčniki.

Kemični svinčniki

Za eno izmed najbolj uporabnih promocijskih daril veljajo kemični svinčniki.

Z raziskavami so dokazali, da ljudje promocijska pisala uporabljajo še pol leta po tem, ko so jih dobili v dar od nekega podjetja. Vsakokrat ko takšno pisalo primejo v roke, se spomnijo določenega podjetja ali blagovne znamke. A le v primeru, da je bilo pisalo ustrezno označeno. Prav zato je ključnega pomena, da so podarjeni kemični svinčniki opremljeni s tiskom. Najbolje, da na njih natisnete kar logotip svojega podjetja, saj bo imelo takšno oglaševanje dolgotrajne pozitivne učinke.

Kemični svinčniki sodijo med najbolj priljubljena promocijska darila

Pa poglejmo, zakaj je temu tako. Nizko ceno smo že omenili, ne smemo pa pozabiti tudi na njihovo vsestransko uporabnost, saj so kemični svinčniki izredno praktični in vedno pri roki. Poleg tega pa je ključnega pomena tudi to, da jih obdarovanci oziroma (bodoče) stranke ne zavržejo, temveč jih z veseljem uporabljajo, morda pa jih celo podarijo naprej. Vse to pa je za podjetje naravnost odlična reklama!

Na spletni strani Habeco.si imajo dolgoletne izkušnje na področju prodaje promocijskih in poslovnih daril. V bogati ponudbi so na voljo tudi najrazličnejši kemični svinčniki s tiskom, ki so primerni za vsak žep. Po želji vam jih torej opremijo z logotipom vašega podjetja ali kakšnim drugim reklamnim sporočilom. Izbirate lahko med plastičnimi, kovinskimi in lesenimi kemičnimi svinčniki, na voljo pa so tudi pisala iz EKO recikliranih materialov. Da o različnih inovativnih oblikah teh pisal niti ne govorimo.

S tem pa se izbira še ne konča. Podarite lahko samo pisalo, ali pa se odločite za pisala v setu ali etuiju. Za pikico na i pa so tu še različna pisala z dodatki, kot so npr. lučka – svetilka ali pa zaslon na dotik in podobno.

Pridobite pozornost in naklonjenost potrošnikov!

Osnovni namen promocijskih daril je torej oglaševati posel, pridobiti nove stranke ter povečati prepoznavnost podjetja. Zato se največ promocijskih daril, kamor seveda sodijo tudi raznovrstni kemični svinčniki, podarja na takšnih in drugačnih sejmih, dogodkih ali prireditvah, kjer se zbere velika množica ljudi. Prav tako pa pridejo še kako prav ob različnih praznikih.

Na splošno lahko zapišemo naslednje: vedno je pravi čas, da podarite praktična in učinkovita promocijska darila. S promocijskimi kemičnimi svinčniki, ki bodo opremljenimi z vašim logotipom, boste na najboljši način predstavili svoje podjetje, blagovno znamko ali določen izdelek kar največjemu številu ljudi.

Naj vas za konec spomnimo, da se po dolgem in vročem poletju spet začenja obdobje sejmov, konferenc, seminarjev in podobnih dogodkov. Ste se na to že ustrezno pripravili? Ali če vas vprašamo drugače: že imate drobna darilca za vaše sedanje in bodoče stranke? Kemični svinčniki so zagotovo tisto pravo presenečenje, po katerem si vas bodo ljudje zapomnili. Želimo vam uspešno poslovanje!