Ženske torbice za vsako priložnost

Torbice so med modnimi dodatki vsekakor najbolj uporabne, saj nimajo zgolj estetske, temveč tudi praktično vrednost. Zagotovo ni ženske, ki se ne bi brez torbice počutila povsem izgubljeno – le kam naj spravi vse svoje potrebščine in pripomočke, ki jih ima običajno vedno s seboj?

Ženska torbica

Torbica predstavlja “obvezno opremo” vsake ženske.

Da bi bila izbira torbice popolna, je potrebno upoštevati tako praktičnost kot priložnost, za katero jo bomo uporabili.

Ženske torbice za vsak dan

Torbice, ki jih uporabljamo vsak dan, so srednje velikosti, v njih pa se poleg telefona, ključev in denarnice znajdejo še druge drobnarije. Odlično je, če imajo v notranjosti več manjših žepov, v katere lahko dobro razporedimo vse, kar potrebujemo – tako so stvari pri roki in jih ni treba dolgo iskati. Najbolj praktično je, če ima torbica dolg pašček za nošenje preko ramena – kadar so na njej zgolj ročaji za nošenje v roki, nam je lahko torbica hitro odveč.

Ženske torbice

Čudovite ženske torbice so vam na voljo v spletni trgovini Torbice.si.

Večerne torbice

K večerni oziroma bolj prefinjeni toaleti izberemo manjše torbice, ki imajo lahko klasično obliko pisma ali drugo, bolj zanimivo obliko. V njih ne potrebujemo veliko, morda zgolj manjšo denarnico, ključe in kakšno ličilo, da torbica ni videti pretirano polna. Uskladiti jo moramo s svojo obleko in čevlji, zato so najbolj praktične črne in zlate.

Ženske torbice za delo

Kadar nosimo v službo tudi prenosni računalnik ali moramo na sestanke z gradivom ozirom velikim rokovnikom, je dobro imeti ločeno torbo za računalnik, v kateri imamo tudi notes in pisala, ter klasično torbico, v kateri nosimo vse drugo. Dvojnemu nošenju pa se lahko tudi izognemo z izbiro večje ženske torbice, v kateri imamo vse – zlasti, če je računalnik manjši.

Torbice v kompletih

Na spletni strani http://torbice.si/ so vam na voljo tudi kompleti torbic, kar pomeni, da si lahko izberete večjo torbico, nekoliko bolj elegantno torbico in še majhno večerno torbico v setu, torej iz iste linije.

Set torbic

Eleganten črno-beli set torbic z medvedkom.

Z nakupom čudovitega seta torbic boste odlično preskrbljeni za prav vsako priložnost.